Novogodišnja bajka u Sečnju

0 1.025

U petak veče se u Sečnju po prvi put odigrala prava novogodišnja bajka. Prelep ambijent sa mnogo sijalica i ukrasa, uz prisustvo dece i roditelja stvorio je očaravajući doživljaj za pamćenje. Dolazak Deda Mraza u osvetljenim kočijama prepunih poklona izazvalo je oduševljenje kod dece.
Prostorom su zamirisali medenjaci i čaj koji su se služili prisutnima. Posle podele paketića deca su se vozila sa Deda Mrazom u kočijama a na završetku večeri, uz oduševljenje svih, bio je i vatromet.
-“Deda Mraz je dočekan sa pesmom i grajom najmlađih. Ta radost na njihovim licima je naša “plata“ za organizaciju ovog događaja. Udruženje žena “Naš osmeh“ iz Sečnja je još jednom pokazalo da su nam deca prioritet u našem radu. Mi ćemo se i dalje truditi da im mamimo osmeh i ćinimo ih srećnim. Zahvaljujem se svim sponzorima koji su nam pomogli da ovo napravimo. Moram da istaknem da su sečanjci još jednom pokazali koliko su solidarni. Bila je potrebna samo mala inicijativa da se svi udružimo i napravimo dečju radost.” – izjavila je predsednica žena Mirjana Dangubić.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana