Novogodišnja čestitka predsednika opštine Sečanj

1 689

Predsednik opštine Nebojša Meljanac, čestitao je predstojeće praznike građanima opštine Sečanj.
Čestitku prenosimo u celosti:
Prijatne božićne i novogodišnje praznike, puno zdravlja,sreće i porodičnog blagostanja u novoj 2023.godini, želim svim sugrađanima i svim ljudima kojima je opština Sečanj u srcu.
U protekloj 2022.godini realizovali smo započete projekte revitalizacije puteva na teritoriji opštine Sečanj, i započeli smo nove projekte na izgradnji bunara, na izgradnji vodovodnih čvorišta, rekonstrukciji i sanaciji sportskih objekata, sređivanje atarskih puteva, uređenju i adaptaciji objekata predškolskih ustanova i Doma zdravlja sa pripadajućim ambulantama. Neki od ovih projekata biće do kraja realizovani polovinom naredne godine.
Kad već spominjem narednu novu 2023.godinu, veoma je bitno naglasiti da je u planu da se obezbede sredstva za sportsku halu u Sečnju kao i za završetak kanalizacije. Takođe jedan od primarnih ciljeva je i dovođenje investitora u industrijsku zonu Sečanj.
Sve ove ideje ne bi realizovali bez saradnje i podrške predsednika Vučića, Republičke Vlade, Pokrajinske Vlade i nadležnih ministarstava i sekretarijata, jer ipak zajedno možemo sve.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
  1. Lukac+Sebastijanov komentariše

    Hvala Predsednice i odma: Zelim da vodis opstinu Secanj tako da sva sela budu isto zastupljena i da postoji i Hala sportova u J. Tomicu koju treba spasti jel kisne na sve strane i bojim se postace neupotrebljima!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana