NTC sistem učenja u školama opštine Sečanj

0 1.136

Populaciona politika opštine Sečanj u nizu svojih aktivnosti organizovala je i stručni seminar sa tribinom za roditelje održan u četvrtak, 28. novembra u Sečnju.
Seminar kojem su prisustvovali vaspitači, učitelji, nastavnici, profesori, stručni saradnici i direktori osnovnih škola, predstavnici srednje škole i predškolske ustanove održao je dr Rajko Rajović. Posle seminara održana je tribina za roditelje. Tema seminara je bila “NTC sistem učenja” a tribine “Greške roditelja u vaspitanju dece od ranog perioda razvoja”. Teme su bile povezane i jedna na drugu su se nadovezivale.
Doktor Ranko Rajović je jedan od najvećih stručnjaka u našem regionu kada je u pitanju rani razvoj dečje inteligencije. Član je Mense i Veća za darovitu decu. Kreirao je i NTC program za edukaciju roditelja i učitelja koji se sprovodi u 17 zemalja Evrope.

“Populaciona politika opštine Sečanj, po treći put na Javnom pozivu od strane Ministarstva bez portfelja zaduženog za populacionu politiku i demografiju dobija sredstva. Sredstva smo dobili za sprovođenje 3 mere populacione politike. Edukaciju stanovništva smo ostvarili kroz par aktivnosti I to Otvaranje savetovališta za brak porodicu i mlade, Radionice po osnovnim školama koje su promovisale koliko su mobilni telefoni, internet i društvene mreže štetne za njihov razvoj. Kako smo vodili računa da ova mera bude kompaktna i da sem dece povežemo roditelje,vaspitače, ućitelje i nastavnike u celu ovu priču, došli smo do ideje da bi doktor Ranko Rajević imao veliki značaj da se ovaj segment i sve njegove svere zaokruže u jednu celinu. Dr Ranko Rajević upravo se nadovezuje na sve ovo što smo hteli da realizujemo, ne samo ovim projektom već da ovo Savetovalište za mlade postoji i dalje, a smernice za rad po svojoj stručnosti i po svom predavanju dr Ranko Rajević je prava osoba za to. Mi smo posle predavanja sa doktorom popričali i naravno da ćemo nastaviti saradnju i za buduće” izjavila je Nataša Rađenović predsednica Populacione politike opštine Sečanj.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana