OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE: PRAVO NA REFUNDACIJU TROŠKOVA MESEČNIH KARATA ZA MEĐUMESNI PREVOZ U OPŠTINI SEČANJ

0 827

Obaveštavaju se studenti, koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji opštine Sečanj i svakodnevno putuju na međumesnoj relaciji do visokoškolske ustanove (nisu korisnici usluge smeštaja u ustanove za smeštaj i ishranu studenata), da na osnovu Zaključka Opštinskog veća opštine Sečanj, broj 06-7/2020-II-08 od 17.11.2020. godine, imaju pravo na refundaciju:
• u visini 70% troškova studentske mesečne karte u međumesnom prevozu prema važećem cenovniku prevoznika
• u visini 100% troškova studentske mesečne karte u međumesnom prevozu prema važećem cenovniku prevoznika, ukoliko su korisnici novčane socijalne pomoći, odnosno za koje Centar za socijalni rad izda uverenje da se oni ili porodica nalaze u stanju socijalne potrebe.
Rok za podnošenje prijave je 13.10.2023. godine
• Zahtev se podnosi na pisarnici Opštinske uprave opštine Sečanj uz sledeće dokumente:
• potvrda o prvi put upisanoj godini studija i da se školuju na teret budžeta,
• očitana važeća lična karta,
• izjava da nisu korisnici studentskih stipendija i kredita od strane nadležnih ministarstava, Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, Pokrajinske vlade, lokalnih samouprava i drugih institucija, fondova i fondacija,
• fotokopija kartice tekućeg računa.
Refundacija će se vršiti na tekući račun korisnika, nakon dostavljanja dokaza o uplati mesečnog iznosa pretplate studentske karte kod prevoznika.
Dokument za preuzimanje:
OBAVEŠTENJE

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.