Održan rukometni turnir „KARASI I LEGENDE RUKOMETA“

0 873

U popodnevnim časovima u subotu 25. Juna, u sklopu manifestacije “Tamiški dani opštine Sečanj” održan je memorijalni turnir u rukometu „KARASI I LEGENDE RUKOMETA“. Na terenu „Partizanovo“ okupio se veliki broj ljubitelja rukometa i sečanjaca koji su ostavili veliki pečat u svetu sporta. Uz sport i lepo druženje evocirale su se uspomene i bodrile nove nade ovog sporta.
Najveće oduševljenje izazvali su najmlađi učesnici školice sporta „Hercegovina“. Oni su prikazali svoje veštine kroz zanimljive igre.
Pre početka turnira prisutnima se u ime Rukometnog saveza Vojvodine obratio Ivan Mandić a turnir je svečano otvorio proslavljeni Momir Rnić Čape.
Na terenu su po prvi put debitovale mlade nade sečanjskog rukometa. Dve ekipe ženskog rukometnog kluba „Hercegovina“ igrale su protiv Ž.R.K. „Level“ iz Mužlje. Ove utakmice su bile početak i prva stanica za dalje sportske uspehe. Naše mlade rukometašice su tek startovale i posle samo par meseci koliko treniraju ovo je za njih veliko iskustvo i momenat kada su po prvi put osetile pravu atmosferu kada su na terenu – Slađana Kravarušić, trener.
Juniori R.K. „Hercegovina“ i R.K. „Gradnulica“ iz Zrenjanina utakmicu su završili rezultatom 8 – 11.
Veterani iz Sečnja i Zrenjanina su igrali nerešeno 11 -11. Posle utakmice druženje je nastavljeno u lepoj atmosferi uz veliki broj gostiju i prijatelja.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana