ODRŽANA 4. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE SEČANJ

0 1.196

Sednica Opštinskog veća, 4. u aktuelnom sazivu, održana je danas u maloj većnici opštine Sečanj, a na dnevnom redu našlo se 15 tačaka.
Sednicom je predsedavao predsednik opštine Nebojša Meljanac, a na dnevnom redu su se našli predlozi Planovi rada mesnih zajednica Sutjeska i Krajišnik, Plan razvoja opštine Sečanj za period od 2022. – 2030. godine, Izveštaj o radu Crvenog krsta opštine Sečanj, Plan poslovanja Biblioteke „Jovan Dučić“ Sečanj i predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu jednokratne pomoći u naturi opštine Sečanj, a u fokusu su se našli razmatranje Analize poslovanja, Izveštaja o radu i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na cenovnik komunalnih usluga JKP „Sečanj“ Sečanj, kao i predlozi Odluka budžeta opštine Sečanj i izmene i dopune Planova javnih nabavki.
Posle izlaganja prisutnih predlagača Opštinsko veće prihvatilo je izmene i dopune Planova javnih nabavki i donelo Rešenja o davanju saglasnosti na cenovnik komunalnih usluga JKP „Sečanj“ Sečanj i imenovanju Komisije za dodelu jednokratne pomoći u naturi opštine Sečanj a ostali predlozi odluka, na koje su opštinski većnici dali saglasnost, naći će se i na narednoj sednici Skupštine opštine Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana