ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA ZAVIČAJNOG KLUBA SEČANJACA

0 1.361

U subotu 9. novembra u maloj većnici opštine održana izborna skupština udruženja „Zavičajni klub Sečanjaca“.
U prvom delu sednice mr Milan Radovanović je informisao članove o radu zavičajnog kluba u periodu od 2015. do 2019. godine dok je bio na čelu udruženja i izveštaj je jednoglasno usvojen.
Zavičajni klub ima svoje sekcije u Zrenjaninu, Novom Sadu, Beogradu i Sečnju koje u svom okruženju funkcionišu a za Izbornu skupštinu udruženja odabrali su određeni broj svojih predstavnika. Tako da se u drugom delu sednice pristupilo glasanju a za predsednika udruženja ponovo je izabran mr Milan Radovanović. Za podpredsednike izabrani su dr Dragiša Slijepčević i Novčić Ratko dok je za sekretara izabrana Branislava Rudan. Na sednici je izabran i Izvršni odbor od 19 članova od kojih je 6 iz Sečnja, po četiri iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina i iz Vršca jedan član. Za predsednika Izvršnog odbora izabran je Tabaković Drago diplomirani pravnik iz Zrenjanina a za podpredsednike mr Vukoje Vojo iz Novog Sada i Dangubić Mira iz Sečnja. Novoizabrani Nadzorni odbor udruženja broji tri člana i tri zamenika od kojih je za predsednika izabran Popara Drago iz Beograda a članovi su Komar Milan iz Beograda i Kapor Gojko iz Novog Sada.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.