Održana završna tribina Kancelarije za mlade Sečanj

0 679

U sredu, 21. decembra u sečanjskom domu kulture održana završna tribina Kancelarije za mlade Sečanj. Tribini prisustvovali: Vinko Burnać, pomočnik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, predstavnici lokalne samouprave i učenici od 5. do 8. razreda svih osnovnih škola sa teritorije opštine Sečanj.
Posle pozdravnih reči Vinka Burnaća i Aleksandra Gađana usledile su dodele zahvalnica ustanovama koje su pomogle rad KZM.
Zahvalnice primili:
-Slađana Kravarušić, predstavnik RK “Hercegovina”
-Nikola Uljarević ispred omladinskog kluba FK “Bilećanin”
-Milan Turkulj ispred FK “Sloga” Jarkovac
-Danijel Đurić – JKP “Sečanj”
-Milan Grubor, ispred lokalne samouprave
-Vinko Burnać, ispred pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu
U sklopu tribine održan je zanimljiv kulturno-umetnički program u kojem su nastupale sekcije KUD-a „dr Borislav Jankulov“ iz Jaše Tomić. Folklor je izvodila omladinska sekcija a odigrana je i pozorišna predstava omladinske dramske sekcije pod nazivom „Kako su nastale ružne reci“ u režiji Darka Grahovca.
-”Organizovali smo završnu tribinu, na kojoj su bili prisutni učenici svih osnovih škola opštine Sečanj. Veoma mi je drago što smo na jednom mestu uspeli da okupimo preko 200 učenica i učenika, gde su oni imali priliku da se međusobno bolje upoznaju i druže. Zahvalio bih se svojim saradnicima iz Kancelarije za mlade, lokalnoj samoupravi i pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu na podršci koju smo imali u toku cele ove godine i izrazio želju da sledeća kalendarska godina bude još uspešnija, sa još više projekata i kreativnih radionica za mlade.”, za NMR Info izjavio Aleksandar Gađan koordinator KZM Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana