Oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima drugog kruga u opštini Sečanj

0 268

Predsednik opštine Sečanjje dana 3.6.2021. godine, doneo Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima drugog kruga u opštini Sečanj i raspisuje oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima drugog kruga u opštini Sečanj.
Uvid u dokumentaciju: grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima (kompleksima), koja su predmet izdavanja u zakup i na korišćenje, može se izvršiti u zgradi opštine SEČANJ, u kancelariji br 7 svakog radnog dana od 8 do 14 časova , kao i na veb prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.
Kontakt osoba Dejana Milošević, tel. 023/3842-066.
Postupak javnog nadmetanja sprovodi se elektronskim putem, preko veb-aplikacije za sprovođenje javnog nadmetanja – https://gp.upz.minpolj.gov.rs/InzemBid koja se nalazi na zvaničnoj veb-prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.
Rok prijavljivanje i podnošenje dokumentacije u Aplikaciju je do 13:00 sati, dana 16.6.2021. godine. Otvaranje ponuda za davanje u zakup i na korišćenje zemljišta za sve KO opštine Sečanj počinje 24.6.2021. godine u 9.00 časova.

Tekst oglasa možete preuzeti OVDE.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana