Opremljene prostorije u vrtiću „Poletarac“ u Sečnju

0 574

U okviru projekta „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje” koje realizuje Ministarstvo prosvete, iz zajma Svetske Banke, opremljene sve četiri sobe i hodnici sa ormarićima i panoima u vrtiću „Poletarac“ Sečanj.


-“Deca imaju jednake mogućnosti za učenje i razvoj. Učešćem u programima deca imaju prilike i mogućnosti da budu srećna, da se osećaju zadovoljno, ostvareno i prihvaćeno, da grade odnose poverenja i uvažavanja, bliskosti i poverenja.”, rekla je Nataša Rađenović direktorka Predškolske ustanove “Poletarac”.


-“Sobe su opremljene nameštajem, igračkama, didaktičkim, potrošnim materijalom, slikovnicama i knjigama, koji su birani sa posebnom pažnjom i potrebama uzrasnih grupa.“, rekla je Danijelu Radakovic vaspitačica vrtića u Sečnju.


Proslavu projekta „ Mali graditelji“ su obeležili sa bakama i dekama u novoopremljenoj radnoj sobi.


Deca mlađe vaspitne grupe šalju poruku svojim vršnjacima :
„Naš prostor je mesto gde je dobro da budeš, ti ovde pripadaš, ovde imaš društvo za igru, druženje i istraživanje, a postoje i mesta gde možeš da se osamiš ako želiš, ovo je bezbedno mesto da istražuješ, oprobaš i razviješ svoje ideje, ovde nam je stalo do tvog doprinosa“.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.