Opštini Sečanj uručen ugovor za organizaciju manifestacije „Miholjski susreti sela“

0 754

U Palati Srbije u četvrtak 6. juna potpisani su ugovori za dodelu bespovratnih sredstava sa predstavnicima 95 jedinica lokalnih samouprava, koje su dobile sredstva po Javnom konkursu za organizovanje manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“. Opština Sečanj je jedna od loklanih samouprava kojoj je uručen ugovor za organizaciju pomenute manifestacije.
Ministar za Brigu o selu Milan Krkobabić uručio je ugovor Miljani Milošević direktorki Turističke organizacije opštine Sečanj.
Cilj ovog programa je obogaćenje društvenog i sportskog života stanovnika u selima, negovanje tradicionalnog načina života i kulturno-istorijskog nasleđa. Sredstva, do 500 hiljada dinara po prijavi, dodeljuju se prema Uredbi o utvrđivanju programa dodele bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“.
Miholjski susreti sela opštine Sečanj ove godine održaće se u Krajišniku krajem septembra, a organizator manifestacije je Turistička organizacija opštine Sečanj uz podršku lokalne samouprave.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana