OŠ „Aleksa Šantić“ najbolja

0 1.048

kosarka8U subotu, 25.02.2006. godine u hali sportova u Jaši Tomiću održano je takmičenje osnovnih škola naše opštine u košarci. Učestvovale su muške ekipe škola iz: Sečnja, Jaše Tomića, Krajišnika, Sutjeske, Boke i Jarkovca i ženske ekipe iz: Jaše Tomića, Sečnja, Krajišnika, Konaka i Jarkovca.
Posle preliminarnih utakmica u finalu turnira u ženskoj konkurenciji su se sastale ekipe Krajišnika i Sečnja. Učenice OŠ „Aleksa Šanti?“ su bile bolje od učenica OŠ „Slavko Rodić“ iz Krajišnika i pobedile rezultatom 16:11. Tom pobedom su osvojile I mesto dok je II mesto zauzela ekipa OŠ „Slavko Rodić“ iz Krajišnika, a III mesto osvojila ekipa OŠ „Stevan Aleksić“ iz Jaše Tomića.
U finalu turnira u muškoj konkurenciji sastale su se ekipe osnovnih škola iz Jaše Tomića i Sečnja, koja je u polufinalu posle veoma neizvesne borbe savladala ekipu OŠ „Ivo Lola Ribar“ iz Sutjeske sa 20:19. U finalnoj utakmici, ekipa iz Sečnja je savladala ekipu domaćina rezultatom 28:20 i zasluženo osvojila I mesto.
Znači, najbolje rezultate je postigla OŠ „Aleksa Šantić“ iz Sečnja, osvojivši prvo mesto i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.
Pridružujemo se čestitkama upućenim mladim sportistima, treneru i OŠ „Aleksa Šantić“ iz Sečnja na postignutim rezultatima.

kosarka1
kosarka1
kosarka5
kosarka4
kosarka2

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana