Otvorena izložba slika Violete Todorov u Sečnju

0 2.580

U holu Doma kulture u Sečnju svečano otvorena izložba slika Violete Todorov iz Jarkovca u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Sečanj.
Izložbu je svečano otvorio Aleksandar Gađan rekavši: Violeta je jedan od najboljih i najsvetlijih primera svima nama da prepreke i barijere mogu da postoje samo u glavi, ona je do sada pokazala da je sve moguće i ostvarivo ukoliko postoji jaka želja i volja za tim. Pokazuje kroz svoje uspehe u sportu da se sve barijere ruše ukoliko se naporno radi i trenira, naime ona je osvajačica nekoliko medalja na takmičenjima u para tekvondou na kojima je nastupala pod državnim grbom Republike Srbije. Osim toga poseduje neverovatan talenat za umetnost i slikarstvo što se može videti iz priloženih slika.
-“Sećam se dana kada sam maštala o ovoj izložbi. Slike koje sam stvarala predstavljaju deo mog života, moje prošlosti… Hvala svima što su mi pomogli da ostvarim svoje zacrtane ciljeve u životu.” – rekla je Violeta Todorov.
Inače, Violeta ima fizički hendikep, ali je to nikada u životu nije sprečavalo da ostvari svoje ciljeve. Pored profesionalnog bavljenja sportom Violeta voli i da slika. Interesovanje za slikanjem počelo je još od malena kada je više volela da crta i švrlja šarenim bojama nego da se igra sa lutkama.
Na izložbi su pored mnogobrojnih posetilaca, Violetinih prijatelja, rodbine… bili prisutni i Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj sa saradnicima i svi odbornici Skupštine opštine Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana