POD SKUTOM TALIJE

0 2.299

Sinoć je boginja Talija posetila našu Varoš, u liku predstave “Ordinacija“, pisca Slobodana Simića, a u režiji Radovana Zubca.
Jašinska publika uvek željna pozorišnih predstava, aplauzima je propratila sinoćnu izvedbu, što je najbolji znak da su glumci uspeli da u potpunosti iznesu predstavu i razgale dušu publike. Komedija situacije, kako bi smo je nazvali, sa uvek aktualnom tematikom, a opet predstavljena na jedan specifičan način, omogućila je glumcima da se razigraju, što se i videlo, i da zajedno uživaju u svakom momentu. Lep način da se zabeleži završetak ove godine, kao i najava kontinuiteta u daljem radu AP „Đorđe Damjanov Đekša“. Ovo se može navesti kao činjenica da kulturni život u našoj Varoši nije zamro i pored velikih sveobuhvatnih teškoća.
Sve čestitke ansamblu na čelu sa rediteljem entuzijastom, kao i rukovodstvu dramske sekcije. Nadamo se i verujemo da ćemo ubrzo videti reprizu večerašnje predstave i tako biti omogućeno i onim sugrađanima koji si bili sprečeni večeras da odgledaju ovu zaista divnu predstavu.
Svojim nastupom prijatno su iznenadili svoje sugrađane glumci, koji su se po prvi put pojavili na sceni, uz već proverene i prekaljene kolege, tako da je ovaj spoj večeras delovao sinhronizovano i uigrano, na zadovoljstvo svih prisutnih. Još jednom hvala im svima na ugođaju koji su nam priredili … i do sledećeg gledanja.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana