Pao i Mokrin

0 1.174

U trećem kolu Rukometne lige Srbije – grupa Banat rukometaši Radničkog gostovali u Mokrinu gde su igrali protiv ekipe Crvene Zvezde 2. Utakmica je igrana u Kikindi u sportskoj hali „Jezero“.
Od samog početka naši rukometaši odličnom odbranom (6:0) lako rešavaju napade domaćina, što im omogućulo da preko kontri i polukontri dođu do lakih golova. U tim trenucima na golu Radničkog odlično brani najmlađi član ekipe, Avdalović Marko tako da se prednost povećava i u dvadesetom minutu iznosi plus pet. U zadnjih deset minuta prvog poluvremena usled izmena koje je izvršio trener Ivković i ulaskom mladih Čipaka, Sikimića i Savića domaćin uspeva da smanji razliku na pristojnih 13:16 što je i rezultat prvog dela utakmice.
Početkom drugog poluvremena iskusni Molnar, Slavković i Janjić lako rešavaju odbranu domaćina i povećava se prednost Radničkog. Ulaskom na gol Marka Šarenca i sa njegovih par odličnih odbrana utakmica praktično biva rešena do 45. minuta igre. Petnaest minuta do kraja igra se gol za gol a domaćin nema više rešenja, niti snage da preokrene rezultat tako da Radnički pobeđuje rezultatom 23:29.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana