Pčelarsko društvo „Banatska matica“ organizovalo predavanje i druženje pčelara

880

U organizaciji Pčelarskog društva „Banatska matica“ održano je pčelarsko predavanje, dva eminentna predavača iz regiona i druženje uz muziku, večeru i bogatu tombolu.

Skupštinska sala u opštini gde su održana predavanja je bila premala za sve pčelare koji su došli. Organizator je morao da obezbedi još stolica. U dvočasovnom predavanju Sulejmana Alijagića i Rasima Porića iz Bosne i Hercegovine prisutni su imali priliku da saznaju mnogo novina i inovacija iz sveta pčelarstva. Predavanju su prisustvovali predstavnici pčelarskih društava gradova i opština Banata?

Posle predavanja u Boki je organizovana večera sa sve učesnike i goste uz večeru, muziku i bogatu tombolu.

-„Drago nam je što smo uspeli da sve organizujemo dobro a pokazatelj su nam veoma dobri utisci predavača i učesnika današnjeg dešavanja. Uspeli smo da obezbedimo sponzore za tombolu a naravno, značajna nam je bila podrška i pomoć naše opštine, mesne zajednice Boka i žena iz Udruženja penzionera iz Boke kao i naših članova. Sve pohvale daju nam volju da se i dalje trudimo da ovakva druženje budu na visokom nivou“ rekao je za NMR Info Zlatomir Tomić, predsednik pčelarskog društva „Banatska matica“.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.