PLAVO-BELI PLES

0 452

Radnički RATAR ( Jaša Tomić ) – LEHEL ( Mužlja ) 4:2 ( 2:2 )

Jaša Tomić, 20.09.2010.
Jaša Tomić. Stadion „Kraj Jera“. Gledalaca oko 100. Sudija: Petrović (Zrenjanin) 7. Strelci: za Radnički RATAR – Pejin ( 6 i 83min. ), Dumanić ( 9 i 63 min.), za LEHEL – Ćulafić ( 22 min.) i Nađ ( 37 min.). Žuti kartoni: Radnički RATAR – Slavković, Žižik i Dumanić, LEHEL – Nađ, Mihaljov i Radičević. Igrač utakmice: Dumanić Sreten.

Radnički RATAR – Horvat 7, Fazekaš 6 ( Čipak – ), Džakula 7, Žižik 7, Čorlija 7, Grujić 7, Peka 7, Novčić 6 ( Đorđević 6 ), Dumanić 8, Slavković 6 ( Damjanov -), Pejin 8.

LEHEL – Husar 5, Rakić 6, Radičević 6, Vaci 6, Nađ 7 ( Đorđević 6 ), Jovanović 6, Arsić 6, Koračanić 6 , Stamenić 6, Mihajlov 6, Ćulafić 7( Puhalo – ).

Radnički RATAR je još jednom pokazao svu svoju snagu i oštrinu napada. Ovaj put su to osetili igrači Lehel-a iz Mužlje koji su više nego zasluženo poraženi na stadionu „Kraj Jera“. Bila je ovo utakmica koja je imala dva različita poluvremena. Prvo koje je bilo dosta ujednačeno, i drugo u kojem je ekipa Radničkog RATAR gospodarila na terenu. Kanonada golova je počela već u 6 min. utakmice kada je gostujuću mrežu zatresao Pejin, da bi već u 9 min. golom Dumanića ekipa Radničkog RATAR povela sa 2:0. Nakon brzog i visokog vođstva domaće ekipe dolazi do, neopravdanog i ničim izazvanog, opuštanja u redovima plavo-belih što gostujući igrači veoma vešto koriste. Golovima Ćulafića u 22 min. i Nađa u 37 min. gostujući igrači uspevaju da stignu do izjednačenja. Ne samo da su izjednačili već su u par navrata opasno pripretili golmanu domaćih Horvatu. Na sreću po domaćina nije bilo promene rezultata. Sa rezultatom 2:2 otišlo se na poluvreme. Zebnja u srcima navijača Radničkog se uvukla. Međutim, u nastavku utakmice sasvim druga slika. Drugo poluvreme je zapravo predstavljalo ples u plavo-beloj boji. Igrači Lehela se jednostavno nisu videli na terenu u nastavku utakmice. Ekipa Radničkog RATAR je krenula u nastavku silovito i snažno, mnogo ozbiljnije i bez opuštanja pa tako golom, juče izuzetno raspoloženog Dumanića, u 63 min. dolazi do minimalnog vođstva, da bi Pejin stavio konačnu tačku na rezultat utakmice golom u 83 min. 4:2 za Radnički RATAR. Sudija Petrović iz Zrenjanina sa svojim pomoćnicima korektno je vodio ovu, dosta fer utakmicu.

Ovom pobedom Radnički RATAR je pokazao da sasvim zasluženo zauzima lidersko mesto na tabeli sa impresivnim skorom od max. osvojenih 12 bodova u četiri utakmice, i gol razlikom za respekt od +18 golova. S druge strane ekipa Lehel-a moraće u narednim kolima da pokuša, mnogo boljim igrama, da uhvati korak sa vodećim ekipama na tebeli. Prvi pratilac jašatomićkim fudbalerima ekipa Naftagasa iz Boke je takođe zabeležila pobedu u ovom kolu i to u Botošu, savladavši domaći Omladinac rezultatom 3:1. U narednom 5. kolu MFL – grupa Istok ekipa Radničkog RATAR ide na megdan u Mihajlovo fudbalerima MSK-a.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana