POSTAVLJENA NOVA TALPA NA PLAŽI U SEČNJU

1 783

Turistička organizacija opštine Sečanj je svojim sredstvima finansirala izgradnju i postavljanje talpe na plaži „Mamuze“ u Sečnju. Ovo je još jedna u nizu akcija koje se već nekoliko godina uspešno realizuje na ovom delu Tamiša. Plažu krasi drveni mobilijar, klupe, stolovi, kante za otpatke, betnoska talpa, a sada i nova drvena, veličine 18 kvadrata. Reka Tamiš je najveće prirodno bogatstvo opšine Sečanj, koja protiče u dužini od 38 km kroz ovu opštinu i pruža neverovatne mogućnosti za različite aktivnosti. Lov, ribolov, sportovi na vodi, kupanje, pešačenje, rekreacija, posmatranje ptica samo su neke od aktivnosti koje ova reka i njeno priobalje pružaju.
-„Postala je tradicija da svake godine radimo na unapređenju sadržaja na plaži „Mamuze“ u Sečnju. Za ovu plažu možemo sa sigurnošću da kažemo da je jedna od najlepše uređenih rečnih plaža na obalama Tamiša. U prilog ovome ide i činjenica da je po podacima koje je objavio zrenjaninski Zavod za zdravlje, najbezbednije je kupati se u Tamišu kod Sečnja, upravo na ovoj plaži. Na kupalištu Mamuze, voda iz Tamiša ocenjena je kao dobra i dobila je, prema klasifikaciji, zelenu boju. Nadamo se da ćemo ovakim akcijama animirati što više ljudi da počnu da uživaju u blagodetima koje ova reka pruža. Prelepa i čista voda, uređena plaža, prelepo prirodno okruženje raj su za dušu i telo.“ za NMR info izjavila Miljana Milošević direktorka Turističke organizacije opštine Sečanj koja se zahvalila na odlično odrađenom poslu firmi za Mašinsku obradu metala iz Sutjeske, porodici Krivošić, mesnoj zajednici Sečanj, Ekološkom udruženju „Ozon“, firmi Matijević na donaciji buradi i svim prijateljima koji su pomogli i doprineli da ova akcija bude sprovedena kako je i zamišljena.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
  1. Tibor komentariše

    U Jaši na Tamišu ovo ne može da se postavi?Mnogo komplikovano za napraviti i košta.Kod Minje nepostoji plaža.Na pesku isto tako i daleko je od sela.Žalosno.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana