Predsednik trenira sa igračima

0 924

FK_Radnicki_07
Fudbaleri Radničkog iz Jaša Tomića svakodnevno treniraju u okviru priprema za prolećni deo sezone. Rukovodstvo i trener zadovoljni odzivom igrača, jer na svakom treningu se odazove oko 15 igrača. Sredom i petkom se u večernjim časovima trenira u hali dok subotom i nedeljom ima po dva treninga. Jedan trening je pre podne na stadionu, a uveče u hali. Rukovodstvo je u saradnji sa restoranom Mrvica uspela da vikendom za sve igrače obezbedi ručak.
Zbog lošeg vremena odložena je prijateljska utakmica sa istoimenom ekipom iz Sutjeske, ali upravo se sa prijateljima pregovara o novom terminu. U nedelju Radnički putuje u Banatsku Topolu gde protiv ekipe Napredka igra svoju prvu prijateljsku utakmicu u ovom pripremnom period. Već je ugovorena prijateljska utakmica na svom terenu protiv Rohama iz Nove Crnje koja će se održati 1. marta.FK_Radnicki_85
Mišljenje i dobronamerni predlog većine igrača je da se sadašnji predsednik svojim izgledom nikako ne uklapa u idalan profil kluba i da treba poraditi na svom izgledu. Upućen mu je poziv da se aktivno uključi i trenira sa igračima što je teška srca predsednik i prihvatio. O utiscima predsednika sa prvog treninga ćemo nekom drugom prilikom, jer je trenutno “mrtav” od umora i nije sposoban da daje izjave.
Još jedan član Upravnog odbora pridružio se predsedniku, ali nije trenirao već je igračima kuvao čaj, a radi se o Zoranu Milivojeviću. Inače, Milivojević je jedan od potpredsednika, dok mu je druga funkcija u rangu sportskog direktora kluba.

FK_Radnicki_28
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana