Predstava „Upoznajmo Superbaku“ u Sečnju

0 2.120
Foto: Kurir

U organizaciji Obrazovno kulturnog centra u četvrtak, 6. februara u Domu kulture u Sečnju biće održan interaktivni dramski program prevencije vršnjačkog nasilja pod nazivom „Upoznajmo Superbaku“, u izvođenju jedne od naših najboljih glumica Nade Blam. Predstava počinje u 11.00 časova a cena ulaznice je 100,00 dinara.
Nada Blam prvakinja je drame Narodnog pozorišta u Beogradu, a veliki i značajan deo njenog rada posvećen je deci.
Pozajmljujući svoj glas Olivi, ali i mnogim drugim junacima omiljenih crtaća, upoznala je dečiji način razmišljanja i dečiju psihologiju.
„Upoznajmo Superbaku“ je edukativna predstava namenjena deci predškolskog i uzrasta nižih razreda osnovnih škola u kojoj se mališani u neposrednoj komunikaciji susreću sa nizom dramskih situacija u kojima su prikazani razni oblici nasilja, ali i način da se svaki konflikt razreši na komunikacijsko prihvatljiv i miran način.
Predstava je interaktivna monodrama glumice Nade Blam koja tumači Superbaku,milu i energičnu ženu koja stiže svuda ne bi li pomirila posvađane, zaštitila ugrožene i na praktičnim pripremama pokazala deci kako da izbegnu konfliktne situacije.
Tekst je namenski za ovu predstavu pisao Vule Žurić.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana