Pregažen Omladinac iz Botoša

0 1.884

FK „Radnički″ Jaša Tomić – FK „Omladinac“ Botoš 7:0 (3:0)
Zbog vanrednog stanja u Srbiji sve sportske i kulturne manifestacije su odložene. Utakmice 19. kola odigane su nedelju dana kasnije, pa je i prvenstvena utakmica između domaće ekipe Radničkog i gostiju iz Botoša odigrana u nedelju, 25. maja 2014. godine u Sportskom centru „Boško Petrov“ pred oko 150 gledalaca. Pred početak utakmice održan je minut ćutanja za sve postradale u katastrofalnim poplava koje su zadesile našu zemlju.

FK „Radnički“
Savkov Dalibor, Džakula Branislav, Rogan Miro, Savić Milivoje, Đurić Damir, Čipak Atila, Ferenčak Karlo, Uljarević Nikola, Praštalo Saša, Stojanovski Aleksandar i Pejin Marko.

Na klupi: Latinkić Aleksandar, Uljarević Dalibor, Tatomir Nenad, Raič Miloš, Treunov Aleksandar, Damjanov Đorđe i Živanov Vladislav.

FK „Omladinac“
Sremac Ivan, Halas Isidor, Maričić Bogdan, Sujić Rodoljub, Nataroš NIkola, Gaborov Miloš, Čilić Nemanja, Sujić Nikola, Golijanin Nikola, Popović Zoran i Nataroš Lazar.

Na klupi: Radu Jovica.

Delegat FSV: Bratić Janko iz Sečnja

Glavni sudija: Vujanov Zdravko iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Raškov Nenad iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik: Zoranović Vladimir iz Lukićeva

Radnicki-Omladinac-12Od ekipe Omladinca se više očekivalo, jer su u prvom delu sezone na svom terenu pobedili ekipu Radničkog sa 3:0. To je bio jedini poraz Radničkog, pa su igrači bili posebno motivisani da vrate poraz i ujedno dokažu da s pravom očekuju ulaz u viši rang takmičenja.
Treći minut utakmice i velika šansa za Radnički samo najvaljuje namere domaćih. Slede napadi i prvi gol postiže najbolji igrač Radničkog, Pejin Marko. Postignuti gol još više utiče na lošu igru gostiju a ekipa Radničkog to znalački koristi. Još se nisu oporavili od dobijenog gola, a samo minut kasnije gol postiže Uljarević Nikola. Pristisak ekipe Radničkog je toliko žestok da gosti još ni jednom nisu prešli centar, a kamoli ugrozili gol Savkova, koji je na ovoj utakmici bio neprimetan. Igrači Omladinca su potpuno u autu, jedva odolevaju pritiscima i u 30. minutu Karlo Ferenčak postiže treći gol za Radnički. Na odmor se odlazi sa 3:0 u korist domaće ekipe.
Radnicki-Omladinac-31Nastavak gotovo identičan prvom delu utakmice. Već u 47. minutu gol postiže kapiten Damir Đurić, samo pet minuta kasnije, u 52. minutu mrežu gostiju ponovo je zatresao Pejin Marko dok je u 57. u listu strelaca upisan i Miro Rogan. Trener Milivojević u tim trenucima menja igrače dajući šansu drugima. U 46. minutu umesto povređenog Čipak Atile na teren izlazi Treunov Aleksandar. U 58. minutu izlazi Pejin Marko koga menja Damjanov Đorđe a u 62. Ferenčak Karla menja Raič Miloš.
Sa druge strane ekipa Omladinca ima problem, jer je na suret došla samo sa jednim rezervnim igračem koji je u igru ušao još u prvom delu utakmice. U drugom delu utakmice tri igrača Omladinca izlaze zbog navodnih povreda i skoro je pretio prekid utakmice da se još jedan igrač povredio. Sreća da je glavni sudija Vujanov uočio ta događanja i na vreme reagovao da se tako nešto ne dogodi. U međuvremenu, u 80 minutu gol postiže Džakula Branislav što je i rezultat meča.
Nova, značajna tri boda za Radnički i samo tri kola do kraja prvenstva, a situacija na vrhu tabele je još neizvesna. U narednom, 20 kolu Radnički u Zrenjaninu igra protiv Gradnulice.

Radnicki-Omladinac-31 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana