Premijera pozorišne predstave ,,Narodni poslanik“

0 873

Narodni poslanik-074

Da bih pisala o pozorištu, kao što sami znate, ne mogu samo da odgledam predstavu i dam novinski izveštaj o njenom uspehu ili neuspehu.

Niti sam kritičar, niti novinar, a ni sebi ne dajem za pravo da govorim iz ugla za koji nisam kvalifikovana. Mogu da govorim iz svog ugla, ugla jednog učesnika i amatera.

Dakle, kao što se po fotografijama moglo primetiti, predstava je protekla u zanimljivoj i krajnje opuštenoj atmosferi.

Sala je bila puna, a po rečima prisutnih bilo je i onih koji su stajali.

Razgovarala sam sa nekim gledaocima i nekim učesnicima, pa, kako to kod ljudi ide i utisci su podeljeni.

Narodni poslanik-138Ukoliko sumiramo sve i stavimo na jedan opšti nivo, susrela sam se sa pozitivnim komentarima i reakcijama u velikoj meri i to je ono što me raduje.

Nušić je u svakom slučaju večan i njegove teme su neprevaziđene, a glumci su svojim duhom uspeli da iznesu predstavu na najbolji mogući način i time u par navrata dobiju velike aplauze.

Kao što iza svake scene biva, bilo je trzavica, ali i zaista lepih momenata.

Na samoj premijeri, glumci su bili skoncentrisani i potrudili su se da daju svoj maksimum, a kroz razgovor sa njima videla sam da ovakva vrsta nastupa nije ni malo naivna, bar što se treme tiče.

Meni je zaista bilo zadovoljstvo da sarađujem sa ekipom kojoj (nimalo stručno s moje strane ALI, ogradila sam se od novinarstva pa mogu..) čestitam uspeh i želim još mnogo lepe saradnje.

Predstavu ćemo imati priliku ponovo da vidimo na repertoaru u nedelju u 19 i 30, pa ukoliko ste raspoloženi dođite, uživajte u Nušiću, sjajnoj ekipi i režiji.

 

Lep pozdrav.

Narodni poslanik-125

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana