Proglašena Izborna lista GRUPA GRAĐANA MILIMIRKA BEBA ANTIĆ – NAROD ZNA

0 3.839

Opštinska izborna komisija opštine Sečanj, na sednici održanoj 30.05.2020. godine, donela je Rešenje i proglasila Izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine opštine Sečanj pod nazivom GRUPA GRAĐANA MILIMIRK BEBA ANTIĆ – NAROD ZNA koju je podnela GRUPA GRAĐANA MILIMIRK BEBA ANTIĆ – NAROD ZNA, Milimirka Antić za odbornika u Skupštini opštine Sečanj, dana 30.05.2020. godine.

U obrazloženju piše da je Opštinska Izborna komisija opštine Sečanj utvrdila da je ovlašćeno lice GRUPA GRAĐANA MILIMIRK BEBA ANTIĆ – NAROD ZNA koju je podnela GRUPA GRAĐANA MILIMIRK BEBA ANTIĆ – NAROD ZNA, Milimirka Antić, u skladu sa zakonom podnelo blagovremeno i uredno Izbornu listu sa 23 kandidata za odbornike Skupštine opštine Sečanj na izborima raspisanim za 21. jun 2020.godine.

Utvrđeno je da je uz Izbornu listu priložena sva zakonom propisana dokumentacija i da je pravno valjana, kao i da Izborna lista ispunjava uslove iz člana 18. stav 1. i 2. i člana 20. stav 3. Zakona o lokalnim izborima, u pogledu broja kandidaga na Izbornoj listi i zastupljenosti manje zastupljenog pola na Izbornoj listi.GRUPA GRAĐANA MILIMIRK BEBA ANTIĆ – NAROD ZNA

Uz Izbornu listu je u skladu sa članom 18. stav 2. Zakona o lokalnim izborima, podneto ukupno 209 pravno valjanih overenih izjava birača da podržavaju Izbornu listu.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana