Proglašena Izborna lista VUKAŠIN BAĆINA – ZA BOLJU OPŠTINU SEČANJ

0 3.119

Opštinska izborna komisija opštine Sečanj, na sednici održanoj 02.06.2020. godine, donela je Rešenje i proglasila Izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine opštine Sečanj pod nazivom VUKAŠIN BAĆINA – ZA BOLJU OPŠTINU SEČANJ koju je podnela KOALICIJA NOVA SRBIJA – NARODNI SLOBODARSKI POKRET za odbornika u Skupštini opštine Sečanj, dana 02.06.2020. godine.

U obrazloženju piše da je Opštinska Izborna komisija opštine Sečanj utvrdila da je ovlašćeno lice KOALICIJA NOVA SRBIJA – NARODNI SLOBODARSKI POKRET koju je podnela VUKAŠIN BAĆINA – ZA BOLJU OPŠTINU SEČANJ, u skladu sa zakonom podnelo blagovremeno i uredno Izbornu listu sa 18 kandidata za odbornike Skupštine opštine Sečanj na izborima raspisanim za 21. jun 2020.godine.

Utvrđeno je da je uz Izbornu listu priložena sva zakonom propisana dokumentacija i da je pravno valjana, kao i da Izborna lista ispunjava uslove iz člana 18. stav 1. i 2. i člana 20. stav 3. Zakona o lokalnim izborima, u pogledu broja kandidaga na Izbornoj listi i zastupljenosti manje zastupljenog pola na Izbornoj listi VUKAŠIN BAĆINA – ZA BOLJU OPŠTINU SEČANJ

Uz Izbornu listu je u skladu sa članom 18. stav 2. Zakona o lokalnim izborima, podneto ukupno 208 pravno valjanih overenih izjava birača da podržavaju Izbornu listu.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana