Projekcije filmova u sečanjskom bioskopu

710

Projekcije filmova u sečanjskom bioskopu 11. i 14. februara 2019. godine.

  1. februara od 18 i 20 časova biće prikazana komedija “Taxi bluz”.

Uloge su poverene Sergeju Trifunoviću, Andriji Miloševiću, Mileni Predić, Todoru Jovanoviću, Aleksandri Tomić, Nikoli Djuričko, Bojanu Dimitrijeviću i Borisu Milivojeviću. Režija Miroslav Stamatov.

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Cena ulaznice 250,00 dinara

  1. februara u 19 časova projekcija romantične komedije “Kišobran za dvoje” za Dan zaljubljenih.

Glumci: Nada Macanković, Miljan Prljeta

Režija: Nada Macanković

Tekst: Aleksandar Aca Popović

Opis: Radnja komada smeštena je uz jednu od beogradskih pijaca gde se susreću dve romantične starogradske duše, jedan trgovac srećom ili šibicar i jedna prodavačica starih stvari. Ljubav se rodila na prvi pogled, ali treba hrabrosti da bi se i ostvarila. Svet pijace u sumrak prepliće se sa svetom Holivuda i američkih filmova, u njihovim snoviđenjima, stvarajući atmosferu romantike. U ovoj romantičnoj komediji, prepunoj životnih situacija, dvoje glumaca nas uvode u čudesni svet Acinih pijačnih ljudi, njihovih problema, sukoba, njihovog neodoljivog načina govora i čežnje za boljim životom, stvarajući sliku jednog Beograda, kog više nema.

Ulaz slobodan!

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.