Promotivni štand policije u Sečnju

0 1.327

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajca 230 polaznika, saobraćajnog policajca 220 polaznika i graničnog policajca 330 polaznika za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.
Za područje Policijske uprave Zrenjanin, gde spada i Policijska stanica Sečanj, predviđeno je 8 polaznika za radno mesto policajca, 4 polaznika za saobraćajnog policijaca i 5 polaznika za graničnog policijaca.
Tim povodom u centru Sečnja je postavljen štand PS Sečanj, na kojem su zainteresovani mogli da se upoznaju sa uslovima upisa.
Štand je posetio i Milan Grubor zamenik predsednika opštine Sečanj i na taj način podržao rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, štand je privukao i veliki broj posetilaca koji su došli da se informišu i preuzmu prijavu.
Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs kao i na portalu Centra za osnovnu policijsku obuku. Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 7. Juna u PS u Sečnju.
Ovaj događaj, policajci su iskoristili i kao najavu i promociju dana Ministarstva unutrašnjih poslova .
Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležava se u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija, na Duhove, odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur-česme, kao i tokom turskog bombardovanja Beograda narednog dana.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana