Prozivka i početak priprema

0 845

pripreme-1Prvi sastanak Upravnog odbora fudbalskog kluba „Radnički 1911“ održan uz prisustvo igrača. Stav Upravnog odbora je da se ovakav vid sastanaka sa igračima održava češće kako bi se što kvalitetnije rešavali eventualni problemi i poboljšala komunikacija. Sastanak je održan u petak, 17. jula i ujedno održana prozivka i prvi trening. Prozivci se odazvalo 11 igrača, a ostali su opravdali svoj izostanak.

U toku je prelazni rok, a  „Radničkom 1911“ se pridružio Stajin Dragan iz Jarkovca. Pregovori sa još nekoliko igrača uveliko traju, a od starih igrača niko nije nagovestio odlazak.

-„I pored nastavka rekonstrukcije stadiona, opstanka u ligi, potrage za novim igračima kako bi ekipa bila još bolja, klub je u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Redovna primanja od saveza, pomoći mesne zajednice,  lokalne samouprave i nekoliko sponzora nisu dovoljna za nesmetano funkcionisanje kluba. Vernost igrača koji već nekoliko godina igraju za Radnički 1911 i sa eventualnim pojačanjem sigurni smo da će svaka utakmica biti odlična i da će to privući još više gledalaca, što je jedan od zadatih ciljeva. Zato koristim ovu priliku da pozovem sve ljubitelje fudbala i fudbalskog kluba „Radnički 1911“ da nam se pridruže i pomognu“ – izjavio je za NMR Info, Spaso Mladenovski, predsednik kluba.

U toku su aktivnosti za osnivanje škole fudbala i formiranje pionirske ekipe koja će se takmičiti u ovoj sezoni.

pripreme-7

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana