PU „Poletarac“ – Ponovo smo zajedno

0 2.738

Već smo pisali o oformljenom timu Predškolske ustanove „Poletarac“ Sečanj a danas su počeli sa realizacijom projekta a tim povodom o razgovarali sa Natašom Rađenović direktorkom Predškolske ustanove „Poletarac“ Sečanj.
Kako je i planirano danas je tim Predškolske ustanove „Poletarac“ Sečanj pokrenuo akciju pod sloganom „Ponovo smo zajedno“ , osnovali viber grupe a time i zvanično počeo danas sa radom. Preko Viber grupa želimo da pomognemo da lakše, zajedno prevaziđemo ovu situaciju u kojoj smo se našli. Naši vaspitači, medicinske sestre, stručni saradnik-logoped tokom narednog perioda pružaće niz raznovrsnih, kreativnih, edukativnih aktivnosti sa decom i roditeljima i na taj način pomoći da se prevaziđu novonastale situacije.
Šta i kako se roditelji, vaspitači druže sa decom?
-„Vaspitači su formirali Viber grupe sa roditeljima.Tri aktiva su formirana, tri viber grupe i to „Jaslice Sečanj i Krajišnik“, „Aktiv Mlađih i Mešovitih grupa“ i „Aktiv Pripremno Pretškolskih Grupa“.
Na nivou Aktiva vaspitači u viber grupama se dogovaraju o zajedničkim aktivnostima.Teme prosleđuju dan unapred za sledeći dan roditeljima, a sutradan roditelji između 17,00h do 19,00h na viber prosleđuju vaspitačima realizovane aktivnosti sa decom.
Medecinske sestre i stručni saradnik logoped takođe prosleđuju materijale na viber grupe kako da se borimo protiv Covid-19 virusa.“ rekla je Nataša Rađenović.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana