Radionica „Jesen“ održana u malom zabavištu

885

Malo zabavište u Jaši Tomiću danas je bilo domaćin radionice ,,Jesen’’ koja se realizuje u okviru  projekta ,,Drugari, hajdemo na igralište’’ a sprovodi neformalna grupa ,,Mladi Jaša Tomić’’.

- Prodaja jagoda -

Pored divne dečice iz zabavišta,  radionici su prisustvovali i roditelji, kao i volonteri neformalne grupe i budući zabavištanci, koji su bili najmlađi među svima Tatjana Savović, Kalina Novčić, Lena Jerkov i Vanja Peša.

-,,Tokom radionice deca su sa svojim roditeljima zajedno crtali, potom seckali motive jeseni, crtali su se ježići, stabla, lišće koje opada, jabuke, kruške,  ptice selice koje se posle toplog proleća i leta vraćaju u svoje toplije krajeve, neizostavne su bile i bundeve koje simbolišu jesen. Deca su nam pokazala, a i roditelji isto, svoju kreativnost, maštovitost i kako doživljavaju ovo godišnje doba. Deca su bila vredna kao pčelice, vladala je veoma pozitivna atmosfera, puna dečijeg smeha, radosti i priče. Veliko hvala vaspitačicama Ivani, Nataši, Dragani, vrednoj dečici, njihovim roditeljima, našim volonterima i Aneti Čipak Peša koja uvek misli na nas i pridružuje se našim aktivnostima’’, Jelena Pandurski Novčić za NMR Info.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.