Rađenović potpisao ugovor o rekonstrukciji lokalne putne mreže

0 969

Na osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture koji je polovinom januara raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, opštini Sečanj je odobrena realizacija projekta „Rehabilitacija ulica u opštini Sečanj u naseljenim mestima Boka, Jarkovac i Neuzina“ u dve faze.
Tim povodom u zgradi Pokrajinske Vlade u Novom Sadu, upriličeno je potpisivanje ugovora sa predstavnicima opština i gradova koji su učestvovali na konkursu.
Predsednik Vlade Vojvodine, Igor Mirović, ugovor o opredeljenim sredstvima za realizaciju projekta uručio je predsedniku opštine Sečanj, Predragu Rađenoviću.
Predsednik opštine Sečanj, Predrag Rađenović izrazio je zahvalnost pokrajinskoj Vladi, kao i direktoru Uprave za kapitalna ulaganja, Nedeljku Kovačeviću zbog prepoznavanja značaja realizacije ove investicije.
„Ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu su izuzetno vredna za budućnost, ali i velika opterećenja za budžete manjih opština kakva je Sečanj. Zato nam je jako važno da se i u vremenima koja dolaze nastavi sa realizacijom sličnih projekata. Na ovaj način višedecenijski problem naših sugrađana biće rešen i omogućeni normalni životni i radni uslovi primereni vremenu u kojem živimo.“ – zaključio je Rađenović.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana