Za rehabilitaciju ulica u Boki, Jarkovcu i Neuzini preko 200 miliona

0 1.151

Iz kabineta Predraga Rađenovića predsednika opštine Sečanj dobili smo saopštenje koje u celosti objavljujemo.
Sa velikim zadovoljstvom mogu da obavestim građane Opštine Sečanj, a pre svega stanovnike naseljenih mesta Boka, Jarkovac i Neuzina da je Opština Sečanj obezbedila sredstva u visini od 100.000.000,00 dinara, radi rehabilitacije puteva (ulica u ovim naseljenim mestima), a preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Na ovaj način više decenijski problem naših sugrađana biće rešen i omogućeni normalni životni i radni uslovi primereni vremenu u kojem živimo.
Ukupan zahtev Opštine Sečanj prema upravi za kapitalna ulaganja AP Vojvodine bio je u visini od oko 200.000.000,00 dinara, s tim što će se u prvoj fazi izvršiti rehabilitacija puteva u naseljenim mestima Boka i Neuzina, u vrednosti od 100.000.000,00 dinara, a u sledećoj fazi, krajem godine, biće obezbeđena sredstva za rehabilitaciju puta (ulice u naseljenom mestu Jarkovac), takođe putem Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.
Posebno mi je drago što se ostvaruju obećanja koje sam dao građanima prošle godine pred lokalne izbore, da ću učiniti maksimalne napore da obezbedim sredstva za asfaltiranje ulica odnosno puteva i na taj način ovaj gorući problem rešim. Sada kada to postaje realnost zahvaljujem se pokrajinskom rukovodstvu što su uvideli potrebu da se ovaj problem konačno mora razrešiti, a takođe se zahvaljujem vama građanima na strpljenju i ukazanom poverenju.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana