Radnički bez poraza

0 734

radnicki-1Gostovanje u Senti bez rezultatskog značaja za rukometaše Radničkog, jer su obezbedili titulu kolo pre kraja, iako nije bilo ni malo lako kako govori stanje na tabeli.

Mlade snage predvođene Fazekašom, Janjićem i Poparom su dobro otvorile utakmicu i povele sa 9:2 i od tog momenta su jednostavno stali, a domaćini smanjuju prednost iz minuta u minut, pa se na poluvreme odlazi rezultatom 11:12 za goste.

Sve promene za kojima je posegao trener gostiju Ivković nisu urodile plodom, a bezvoljna igra se nastavlja. Srećom tri golmana Avdalović, Mates i Jović brane odlično i samo zahvaljući njima gosti pobeđuju rezultatom 23:24.

– „Moramo napomenuti da je ova generacija igrača verovatno prva koja je sezonu završila bez poraza, 21 pobeda i nerešen rezultat u Adi su sjajni bez obzira na kvalitet samog takmičenja“ rekao je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba „Radnički“.

Golove za Radnički postigli su: Fazekaš 9, Janjić S.4, Radošević, Popara, Čipak I, Bančov i Janjić G. po 2 i Čipak M. 1.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana