RADNIČKI DONEO BOD IZ PERLEZA

0 825

– PFL Zrenjanin, 5. kolo –
radnicki grb

Igrači Radničkog su u okviru petog kola PFL Zrenjanin uspeli da iz Perleza donesu bod. Odigrali su meč sa domaćom Vojvodinom nerešeno 1:1. Svakako da se i bod može smatrati uspehom, ali po onome kako su se stvari odvijale na terenu žal zbog neostvarene pobede ostaje. Imali su plavo-beli vođstvo do skoro samog kraja utakmice ali je tada usledio pad koncentracije u odbranbenim redovima Radničkog, usledio je kiks odbranbenog igrača Damjanova iz kojeg je domaći tim iskoristio i srećno došao do jednog boda.

Tokom kompletnog toka utakmice igrači Radničkog, bez trojice standardnih prvotimaca, nisu ni u jednom trenutku igrali podređenu ulogu na terenu već su se pokazali kao tim koji je u Perlez došao da igra fudbal i da ostvari što bolji rezultat. Da su izabranici Zorana Milivojevića u nekim situacijama bili prisebniji kući bi se vratili sa celim plenom, ovako se moraju zadovoljiti bodom. I ova utakmica je, kao i neke u dosadašnjem toku prvenstva na površinu izbacila jedan problem koji sada postaje već hroničan a to je pad koncentracije u samoj završnici utakmice. Da li je rezultat toga nedovoljna fizička pripremljenost ili nešto drugo o tome treba razmisliti.

Ovom prilikom svakako treba reći da je Radnički u Perlezu oštećen u dva navrata. Prvi put za nedosuđeni penal u 5. minutu utakmice kada je u kaznenom prostoru domaćeg tima s leđa oboren napadač plavo-belih Ferenčak. Bio je to penal, čist kao suza. Paradoks cele situacije je taj da su takvu odluku očekivali i domaći igrači i navijači. Međutim, sudija Gailović Mileta je samo pokazao da se igra nastavi i izazvao smeh čak i kod domaće publike. Drugi put, kada je napadač Radničkog Slavković bio fauliran od strane vratara domaćeg tima van kaznenog prostora. Bio je to ne samo prekršaj već i isključenje vratara. U obe situacije sudija nije imao hrabrosti, ili nije hteo da postupi po Pravilima igre.

Sledeće nedelje u okviru 6. kola PFL Zrenjanin ekipa Radničkog će ponovo na put, ponovo će gostovati i to u Lazarevu gde će odmeriti snage sa Zadrugarom.

NMR Info

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana