Radnički nadigrao Klek

0 686

FK “Radnički“ Jaša Tomić – FK “Klek“ Klek 3:1 (1:0)
Radnicki-Klek-011U nedelju, 12. maja 2013. godine u Jaša Tomiću na stadionu „kraj jera“ odigrana prvenstvena fudbalska utakmica A FSL Zrenjanin između domaće ekipe Radničkog i Kleka.

FK “Radnički“
Marijanović Ratko, Čipak Atila, Džakula Branislav, Žižik Vladimir, Mitić Nemanja, Slavković Jovan, Uljarević Nikola, Đurić Damir, Damjanov Đorđe, Savić Milivoje, Kardoš Janoš, Latinkić Aleksandar, Čorlija Saša, Rikalo Stefan i Uljarević Dalibor.

FK “Klek“
Marčeta Darko, Čubra Nenad, Petković Nenad, Providžalo Mihajlo, Grkinić Goran, Kosnić Vid, Grkinić Ilija, Milanović Dragomir, Perović Vladimir, Stević Ivan, Milanović Bojan i Lazić Nikola.

Glavni sudija: Vuković Milovan iz Lukićeva
Prvi pomoćnik sudije: Trošić Draško iz Ečke
Drugi pomoćnik sudije: Lukić Uroš iz Lukićeva
Delegat: Krišan Ljubomir iz Jarkovca

Od samog početka prvog poluvremena žestok pritisak igrača Radničkog, ali gosti uspešno odolevaju i to sve do 35. minuta kada u šesnaest metara prilikom napada domaćina gosti ruše Džakulu i sudija opravdano dosuđuje penal. Džakula Branislav izvodi i postiže prvi gol za Radnički. Tim rezultatom se odlazi na odmor.
Na samom početku drugog poluvremena trener Milivojević umesto mladog Mitića uvodi iskusnog Uljarević Nikolu. U tim prvim minutima drugog poluvremena inicijativu preuzima ekipa iz Kleka i u 51. minutu golom Milovanović Dragomira uspeva da izjednači rezultat. Vrlo brzo domaćini konsoliduju redove i igra se prebacuje na polovinu gostiju. Par brzih, ali neuspešnih kontri zbog ofsajda domaćinima daje dodatnu volju za postizanjem gola. Gol je postignut već u 55. minutu a strelac je niko drugi nego Uljarević Dalibor. Isti igrač postiže treći gol za Radnički a drugi u ovoj utakmici u 60. minutu igre. U međuvremenu, u 61. minutu izlazi Kardoš a ulazi Čorlija dok u 70. minutu umesto Damjanova na teren izlazi Rikalo. Gosti u nastavku teškom mukom odolevaju pritiscima domaćina a jedina sreća što nije bilo više golova su zaslužni domaći igrači. Posle trećeg gola, nastupa period opuštanja koji traje sve do kraja utakmice. Zaista je šteta što je propušteno nekoliko stopostotnih šansi da se ugrozi gol gostiju i poveća gol razlika.
Sve u svemu, dobra utakmica gde je dominirao domaćin i gde se pobeda ni jednog trenutka nije dovodila u pitanje, a po mnogima to je igra koja se očekuje od ekipe Radničkog.

Radnicki-Klek-015 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana