Radnički pobedio sam sebe

1.024

U 17. kolu DRLS Radnički je ugostio ekipu Budućnosti iz Alibunara.

Potpuno ravnopravan duel dva tima u uvodnom delu meča i česte promene vođstava. Ipak, odbrana domaće ekipe bolje funkcioniše a mladi golman domaćih Gađan dobro brani pa prvi deo igre rukometaši Radničkog rešavaju u svoju korist 16:14.

U nastavku susreta domaćini su u konstantnom vođstvu od 2 gola razlike sve do 37. minuta. Od tog momenta jašatomićani igraju još bolje u odbrani i odlepljuju se na pristojnih 22:18. Trener gostiju Pajević odlučuje da odigra takozvanog flastera nad najboljim igračem domaćina Molnarom i to daje rezultat. Greške bekovske linije Radničkog se ređaju kao na traci i kao da su se Adamović, Glomazić, Aćimovic i Janjić S. takmiče ko će više puta pogrešiti. Na sve to krilo Novčić i pivotmen Radošević promašuju nekoliko čistih zicera i gosti prave seriju od 9 na prema 1  i vode u 50. minutu rezultatom 27:23. Sve što su uspeli domaći da urade u narednih 10 minuta je da priđu na 1 gol zaostatka i to zahvaljujući golmanu Gađanu koji je na ovoj utakmici imao 18 odbrana. Međutim nije imao podršku svojih saigrača pa Budućnost dobija ovaj duel rezultatom  34:31.

Stiče se utisak da su rukometaši Radničkog sami sebe pobedili kada golman ima 18 odbrana a primite 34 gola ništa se drugo sem poraza i ne može očekivati.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.