Radnički pregazio i Banat

0 2.267

FK „Radnički 1911″ – FK „Banat“ Čenta 6:2 (6:1)
Radnicki-Banat-006U nedelju, 13. oktobra 2013. godine u na stadionu „KRAJ JERA“ odigrana prvenstvena utakmica 7. kola A lige FSG Zrenjanin između ekipe Radničkog i gostujuće ekipe Banata iz Čente.

FK „Radnički 1911″
Latinkić Aleksandar, Raič Miloš, Treunov Aleksandar, Džakula Branislav, Rogan Miro, Savić Milivoje, Đurić Damir, Pejin Marko, Ferenčak Karlo, Uljarević Nikola i Slavković Jovan.
Na klupi:Damjanov Đorđe, Uljarević Dalibor, Stojanovski Aleksandar i Čorlija Saša.

FK „Banat“
Sladović Nemanja, Radojković Robert, Grubač Aleksandar,Bajkin Đorđe, Eskić Slobodan, Radovanović Bojan, Milićev Marko, Bečejac Ivan, Kovač Vladimir, Radojičić Aleksandar i Janković Ivan.
Na klupi: Nenezić Marko, Mišković Dušan i Rajin Nikola.

Delegat FSV: Jocić Radosav iz Knićanina
Glavni sudija: Bjeloš Srđan iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Oprin Bojan iz Jankov Mosta
Drugi pomoćnik: Sandro Kitaresku iz Zrenjanina

Radnicki-Banat-060Ekipa Radničkog je za samo 23 minuta igre u prvom poluvremenu postigla šest golova a da ni jedan nije primila. Rezultat govoi sam za sebe i za igru ekipe Radničkog u prvom delu prvog poluvremena. Svi su bili iznenađeni, a posebno ekipa Banata koja je već posle prvih par golova shvatila da im je na ovoj utakmici ostala samo jedna opcija i to poraz.

Radnicki-Banat-028Utakmica je počela prvom od bezbroj propuštenih šasni ekipe Radničkog. Drugi minut i ponovo propuštena šansa da bi u trećem minutu sudija dosudio penal za domaćine. Branislav Džakula, bez imalo treme šutira penal i postiže prvi gol za Radnički. Prvi gol je izgleda bila inicijalna kapisla za eksploziju golova te u 4. minutu Raič Miloš postiže gol. Publika je još bila u šoku a o gostujućoj ekipi da i ne govorimo kada u 10. minutu gol za Radnički postiže kapiten Đurić Damir. U stopu sve prati Pejin i svoj prvi gol postiže u 16. minutu a četvrti za Radnički. U nastavku a za samo par minuta kapiten Damir Đurić postiže svoj drugi gol postiže u 22. minutu, kao i Pejin u 23. minutu. Svoj prvi gol na utakmici ekipa Banata postiže u 27. minutu igre. Do kraja prvog dela utakmice apsolutna dominacija Radničkog sa mnoštvom propuštenih šansi. Na odmor se odlazi rezultatom od 6:1 u korist domaće ekipe.

Radnicki-Banat-028Treba reći da je određeni broj fudbalera Radničkog posle postignutih golova i vođstva od 6:1 izgubio volju za do tada žestoke napade na protivnički gol i naslućivalo se ono što niko od publike ne voli a to je dosadna igra. To se na žalost i desilo u nastavku utakmice. Trener Milivojević u 46. minutu umesto Raiča ubacuje Stojanovskog a u 50. minutu umesto Pejina ubacuje Damjanova. Napadi Radničkog ipak jenjavaju i uporni i borbeni gosti polako , ali sigurno preuzimaju inicijativu. Trener Banata, Drakulić umesto Kovača ubacuje u igru Rajina a igra se sve češće prebacuje na domaćem delu terena. Ipak, spreminija i nadmoćnija ekipa Radničkog odoleva napadima i često koristi kontre, ali sve ostaje na propuštenim šansama i čestim greškama domaćih igrača. Konačno, u 90. minutu gosti uspevaju da ugroze gol Latinkića i postižu svoj drugi gol na utakmici. Posle dva minuta produžetka sudija Bjeloš svira kraj a konačan rezultat utakmice je 6:2 za Radnički.
Radnicki-Banat-013 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana