Radnički niže pobede

0 1.140

RK „Radnički″ – RK „Gradnulica“ 36:24 (19:7)
Radnicki-Gradnulica - 01U petak, 11. oktobra 2013. godine u Hali sportova u Jaša Tomiću odigrana prvenstvena rukometna utakmica između ekipe Radničkog i gostujuće ekipe Gradnulica iz Zrenjanina.

RK „Radnički″
Mates B., Radošević D., Janjić S., Molnar D., Čipak M., Popara N., Slavković N., Bančov D., Glomazić L., Čizmašev V., Janjić G., Fazekaš F., i Jović D..

RK „Gradnulica“
Kovačević M., Barošević D., Miškeljin M., Filipov N., Bašić P., Kojić A., Radović J., Toškov S., Milin I., Petrović L., Radić Z., Batričević M., Šaru M.

Delegat: Milan Milinović iz Zrenjanina
Sudija A: Dijana Četić iz Zrenjanina
Sudija B: Maja Jovica iz Zrenjanina

Radnicki-Gradnulica - 06Mlada i perspektivna, ali samo mlada i perspektivna ekipa Gradnulice je na utakmici protiv favorizovanog Radničkog mogla da očekuje samo poraz.
Oslabljena Gradnulica ne igranjem igrača Proletera koji nastupaju za ovaj klub uz dvojnu registraciju nije bila ozbiljan konkurent domaćem Radničkom. Od samog starta domaćin nameće svoj ritam igre, a Jović na golu čini čuda i razlika raste iz minuta u minut. U 15. minutu na parketu je uslovno rečeno druga postava koja na terenu deluje odlično a mladi igrači iz Zrenjanina prave veliki broj tehničkih grešaka, pa je rezultat na poluvremenu 19:7.
Drugi deo susreta trener Ivković koristi da isproba sve kombinacije igrača koje je imao na raspolaganju a mladi Čipak Milan koristi šansu i potvrđuje da na njega može ozbiljno da se računa i obeležava ovu utakmicu kao najbolji strelac sa svojih sedam pogodaka. Konačan rezultat na utakmice 36:24 za Radnički.

-„Utakmica je bila bez rezultatske neizvesnosti a razlika u kvalitetu ova dva tima je velika. Sledećeg vikenda igramo u Adi koja nam je konkurent za prvo mesto i očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu ali verujem u svoje momke i očekujem osvajanje nova dva boda“ za NMR Info izjavio trener Radničkog, Ivković Darko.

Radnicki-Gradnulica - 04 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana