Radnički preslišao Partizan

0 913

U poslednjem kolu PRSL grupe Banat rukometaši Radničkog iz Jaša Tomića dočekali su ekipu Partizana iz Iđoša.
Gosti su došli u podmlađenom sastavu tako da rezultat ni jednog trenutka nije dolazio u pitanje. Ekipa trenera Ivkovića je zaigrala odbranu „šest – nula“ i uz uspešne intervencije golmana Avdalovića lako rešavala napade gostiju tako da se prednost domaćih povećavala iz minuta u minut. Odlična igra prvotimaca Radničkog i velika razlika u golovima dozvoljavala je treneru Ivkoviću da u pojedinim trenucima igre promeni kompletnu postavu. To je bila prilika da svaki mladi igrač iskoristi svoju šansu i stekne iskustva u prvenstvenim utakmicama. Gosti ni u jednom elementu rukometne igre nisu mogli da pariraju domaćinu, pa prednost domaćih na poluvremenu je deset razlike 18:8.

Drugo poluvreme donosi istu sliku na terenu tako da Molnar, Sebastijanov, Slavković i Parivodić rešetaju gol gostiju. Mlada postava ponovo ulazi u igru, mnogo sigurnije u napadu, pa je prednost dostizala i 20 golova razlike(38:18). Sredinom poluvremena mladog golmana Avdalovića zbog povrde noge zamenjuje Šarenac a od mladih igrača posebno se istakao Bančov. Mladi Čipak Igor nije imao svoj dan,pa je pored brojnih šansi postigao samo dva gola. Najbolji strelci u ekipi Radničkog Molnar 7 pogodaka, Sebastijanov 6, Ferenčak i Bančov 5. Par minuta do kraja utakmice je period opuštanja mlade ekipe Radničkog koju gosti koriste i uspevaju da smanje razliku i ublaže poraz. Krajnji rezultat utakmice 39:22.

Jedna od retkih utakmica gde su sudije bile na vrhuncu svog zadatka. Mlade, ali ne i neiskusne Dijana Četić i Maja Jovica iz Zrenjanina sudile su bez greške.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana