Турнир за Хиландар

0 675

У Јаши Томићу jе у суботу, 10. новембра 2012. године у склопу хуманитарне акције за прикупљање прилога за обнову манастира Хиландара одржан мини турнир ветерана у малом фудбалу.

На овом ревијалном такмичењу учествовале су екипе из Вршца, Јаша Томића и увек радо виђених гостију – екипу лекара са београдске ВМА предвођену др Томом Младеновићем. Све учеснике и госте је поздравио Миле Зарин, један од организатора и велики донатор хуманитарне акције а турнир је свечано отворио владика банатски Никанор.

Иако су резултати били у другом плану малобројна публика је уживала у добрим утакмицама где је презентован одличан фудбал. Екипа Академца је заслужено освојила прво место победивши обе екипе. Играчи Академца су изгарали на терену дајући све од себе као што то раде и у професионалном животу.

-„Драго ми је што је моја екипа учествовала на турниру и што смо освојили прво местом. Посебно ми је задовољство што је фудбалски клуб Академац учесник хуманитарне акције „За обнову Хиландара“. – рекао је др Тома Младеновић.

Владика банатски Никанор је приликом свечаног отварања турнира поздравио све госте и учеснике захваливши се свима на учешћу у хуманитарној акцији прикупљања прилога за обнову Хиландара.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana