Radnički treći, Hercegovina šesta!

0 944

Veliki uspeh rukometaša sa teritorije opštine Sečanj u kategoriji pionira
rukometni turnir 001Završni turnir pionira prve lige Vojvodine održan je 19. 05.2013. godine u hali sportova u Jaša Tomiću.
Za plasman od prvog do trećeg mesta nadmetale su se ekipe Mladost TSK iz Temerina, Bačka Palanka i Radnički iz Jaša Tomića a za plasman od četvrtog do šestog mesta ekipe Hercegovine iz Sečnja, Voj-put iz Subotice i Mladost iz Hrtkovca. U dve utakmice naši momci su poraženi od ekipe Bačke Palanke a odigrali su nerešeno sa ekipom Mladost -TSK i u konačnom plasmanu osvojili treće mesto, dok su Sečanjci poraženi u oba susreta i zauzeli su šestu poziciju.
Naša ekipa je kroz ovo takmičenje uspela da izbori ovaj plasman pobedama nad ekipama iz Zrenjanina, Kikinde i Mokrina kroz grupne faze takmičenja i zajedno sa sportskim prijateljima iz Sečnja pokazala da se na ovom prostoru veoma kvalitetno radi. Pre ovog takmičenja momci iz Jaše i Sečnja su zajedno učestvovali na 3. međunarodnom turniru Trofej Novog Sada i takođe ostvarili zapažene rezultate. Rad sa mladim igračima jeste najteži deo trenerskog posla, ali su treneri Zubac Željko i Branko Vukoje pokazali da odlično rade svoj posao.

rukometni turnir 179 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana