Senta slab protivnik

0 1.361

RK “Radnički“ Jaša Tomić – RK “Senta“ Senta 45:28 (24:9)
Radnicki-Senta-12_resizeU subotu, 19. maja 2013. godine u Hali sportova u Jaša Tomić pred oko 200 gledalaca odigrana prvenstvena rukometna utakmica 14. kola TRLS-Banat između domaće ekipe Radničkog i Sente iz istoimenog mesta.

RK “Radnički“
Janjić S., Čipak, Molnar, Sebastijanov, Sikimić, Slavković, Komar, Avdalović, Vukoje, Janjić G., Čipak I., Jović.

RK “Senta“
Fajka, Popov, Petrović, Ivković, Košiš, Husak, Olas, Kalmar, Miljković

Sudije: Filip Urošev i Goran Novakov iz Tomaševca
Delegat: Milan Milinović iz Zrenjanina

Gosti su poslednje plasirana ekipa u ovom takmičenju a domaćini su opravdali ulogu favorita u ovom meču.
U prvih deset minuta je na parketu najjača postava domaćih a mladi igrači iz Sente jednostavno nisu dorasli Molnaru, Sebastijanovu , Slavkoviću… tako da domaći lako dolaze do prednosti od 6-7 golova razlike. Od tog momenta na terenu je kombinovani tim domaćih, ali razlika i dalje raste, te se poluvreme završava prednošću Radničkog od petnaest golova razlike.

Na poluvremenu su na parket dvorane izašli pioniri domaćih sa osvojenim peharom i nagrađeni su velikim aplauzom za osvojeno treće mesto u prvoj ligi Vojvodine.

U nastavku utakmice ista je slika na terenu tako da se ova neinteresantna utakmica završava pobedom domaćih rezultatom 45:28.

-“Nadamo se da je ova utakmica poslužila našim momcima za uigravanje pred dva derbija koji slede. Naime, sledećeg vikenda gostujemo drugoplasiranoj Gradnulici u Zrenjaninu a nakon toga dočekujemo prvoplasiranu Kikindu” – rekao je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba “Radnički”.

Radnicki-Senta-13_resize Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana