Raspored bogosluženja i podela božićnih paketića u Krajišniku

602

Asocijacija žena iz Krajišnika i jerej Zoran Milinković, paroh pravoslavne crkve u Krajišniku organizovali radionicu u kojoj su pakovali božićne paketiće za decu. Asocijacija žena je u duhu tradicije i po starim običajima, uz pesmu i druženje pakovala paketiće iako je bilo jako hladno jer u prostoriji nije bilo grejanja. To ženama nije smetalo da za ovu godinu pripreme preko 100 paketića i time obore prošlogodišnji rekord. Potrebna sredstva za paketiće obezbedila je lokalna samouprava.

Šestog januara, na Badnji dan u 18.30 časova održaće se VEČERNJE BOGOSLUŽENJE u sali pored hrama Svetog Pantelejmona, nakon toga osvećenje i paljenje badnjaka, a deci dodela Božićnih paketića.

RASPORED BOGOSLUŽENJA ZA BOŽIĆNE PRAZNIKE U KRAJIŠNIKU

06.1.      BADNJI DAN – 18:30 časova VEČERNJE BOGOSLUŽENJE u sali pored hrama Svetog Pantelejmona, nakon toga osvećenje i paljenje badnjaka, a deci dodela Božićnih paketića.

07.1.      BOŽIĆ -10:00 časova služenje Svete Liturgije- izobraziteljne. ( Za one koji su postili i žele da se pričeste, Sveta Liturgija u Banatskom Višnjićevu je od 7:00 časova)

08.1.      BOŽIĆ – Sveta Liturgija sa početkom u 9:00 časova.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.