Novogodišnje čarolije u Jaši Tomiću

1.736

Udruženje žena „Ljiljan“ iz Jaše Tomića je po drugi put organizovala akciju podele besplatnih paketića deci uzrasta do četvrtog razreda pod nazivom „Dečji osmeh nema cenu“. Prošlogodišnja manifestacija je opravdala sva očekivanja, pa je ženama iz udruženja ostala obaveza da nastave to i ove godine.

Dolazak Deda Mraza i podela paketića je trebala da se održi krajem decembra prošle godine, ali zbog loših vremenskih uslova bile su prinuđene da je otkažu. Manifestacija je održana danas i mnogobrojnoj deci i roditeljima to nije smetalo, naprotiv bili su svi oduševljeni, veseli i nasmejani a kako dečiji osmeh nema cenu slobodno možemo da konstatujemo da je udruženje žena „Ljiljan“ još jednom uspela u svojim aktivnostima.

-„Druga godina za redom kako organizujemo ovu aktivnost. Pre svega,  želim da naglasim da zbog obima i opisa svog posla nisam u mogućnosti da budem aktivna u udruženju, uglavnom odradim administrativne oslove, te koristim priliku da se zahvalim ženama, članicama Udruženja na angažovanosti. Trebalo je mnogo truda, rada, strpljenja, snage i volje za ovako velike aktivnosti. Naime,  pripremljeno je 150 paketića za mališane do četvrtog razreda. I pored hladnog vremena, podeljeno je 140 paketića, preostalih 10 smo predali Mesnoj Zajednici da uz svoje paketiće sutra podele njihovim korinđašima. “ izjavila je za NMR Info Jelena Guran, predsednica udruženja žena „Ljiljan“.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.