REPRIZA PREDSTAVE “GENERALNA PROBA SAMOUBISTVA”

0 764

SamoubistvoNakon uspešne premijere predstave “Generalna proba samoubistva” u režiji Darka Grahovca a u izvođenju Pozorišne trupe “Teatar na granici”, koja je održana 25. aprila, publika u Jaši Tomiću će imati priliku da vidi prvu reprizu ove predstave.

Utisci nakon premijere su bili više nego pozitivni. Reakcija publike posle onoga što je videla na sceni Doma kulture u Jaši Tomiću u izvođenju glumaca “Teatra na granici” je pokazala da su ljubitelji pozorišta prepoznali ne samo kvalitetan odabir teksta, već i smelost glumaca da urade predstavu kojoj je osnova predstavljao jedan krajnje društveno angažovan tekst. Imajući u vidu da se radi o dobro osmišljenoj predstavi koja provocira svi oni koji nisu gledali premijeru imaće priliku da vide reprizu.

Repriza predstave “Generalna proba samoubistva” je zakazana za 09. maj u Domu kulture u Jaši Tomiću sa početkom u 20 časova.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.