HERCEGOVINA PRESLIŠALA JOŠ JEDNOG LIDERA

0 679

-Prva liga Sever, rukomet (M), 17. kolo-

Hercegovina (Sečanj) – ŽSK (Žabalj) 31:23

Hercegovina-Proleter-17Već po nekom nepisanom pravilu sve ekipe koje se bore za sam vrh Prve lige Sever protiv Hercegovine ostaju praznih šaka. Ovog puta to se desilo ekipi ŽSK iz Žablja, timu koji se nalazi na drugom mestu na tabeli odmah iza zrenjaninskog Proletera. U Hali sportova u Jaši Tomiću, pred nešto više od 400 gledalaca ekipa Hercegovine je tokom celog trajanja meča dominirala na terenu. Efikasnom igrom u napadu, kao i diciplinovanom igrom u odbrani rukometaši domaćeg tima su primorali ŽSK da položi oružije već posle prvih petnaestak minuta meča.

Već na samom početku utakmice je bilo jasno da su rukometaši Hercegovine rešeni da jednom od lidera pokažu da nemaju šta da traže kada su bodovi u pitanju. Tako se crno-žuti krenuli u meč, tako su i prvi deo igre završili. Nakon prvih 30 minuta na semaforu je stajalo 14:11. U nastavku utakmice viđena je ista slika na parketu Hale sportova kao u prvom delu. Hercegovina sigurna i efikasna, ŽSK smušen na momente čak i neorganizovan. Na kraju pobeda Hercegovine rezultatom 31:23 je više nego zaslužena. U ekipi Hercegovine najefikasniji su bili Milisavljević sa 7 i Andrijašević i Spahić sa po 5 pogodaka. U redovima gostiju najefikasniji su bili Bojanić sa 7 i Grujičić sa 5 pogodaka.

Ovom pobedom Hercegovina se vratila na četvrtu poziciju na tabeli sa ukupno osvojena 23 boda. U narednom 18. kolu Hercegovina će gostovati Proleteru u Banatskom Karlovcu.

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana