Saniran krov na zgradi MZ Konak

710

Nevreme od 17. septembra pričinilo je veliku materijalnu štetu na zgradi MZ Konak kada je olujni vetar odneo deo krova iznad velike sale.

Rade Jelić, predsednik Saveta mesne zajednice Konak

Tada smo razgovarali sa Jelić Radetom, predsednikom Saveta mesne zajednice Konak koji je izjavio: „Deo krova iznad velike sale nakon oluje je kompletno uništen i trenutno stoji pod otvorenim nebom, potpuno nezaštićen, a kiša i dalje pada“. Posle mesec dana ponovo smo kontaktirali gospodina Jelića da saznamo da li se nešto radilo na sanaciji krova.

-„Upravo danas je bila ekipa radnika koja je pokrila krov na zgradi, ostale su još neke sitnice koje će se odraditi za koji dan. Trenutno je najvažnije skinuti sve ploče sa plafona koje su od pleksiglasa, oprati ih i ponovo postaviti. Sledi farbanje i krečenje zidova. Očekujem da će sve biti sanirano za desetak dana“, rekao je Jelić a u nastavku izjavio: „Do sada je utrošeno 155 hiljada dinara koje je dala opština i ovom prilikom se u ime Mesne zajednice Konak zahvaljujem Predragu Rađenoviću, predsedniku opštine Sečanj  koji je ispoštovao sve što je obećao“.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.