SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SNS SEČANJ

0 959

Iz Opštinskog odbora SNS Sečanj dobili smo saopštenje koje u celosti objavljujemo.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Sečnju najoštrije osuđuje pretnje ubistvom predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, koje su upućene od strane pojedinih članova opozicije.
Iako se Srbija i dalje suočava sa ozbiljnim izazovima, uključujući i pitanje Kosova i Metohije, Vučićeva vlada je posvećena rešavanju ovih problema i jačanju stabilnosti zemlje. Ovo se ne bi postiglo bez njegovog neprekidnog rada i posvećenosti srpskom narodu.
Međutim, umesto da se podrže naporima da se očuva mir i stabilnost, neki članovi opozicije su se odlučili za pretnje nasiljem i destabilizacijom.
Opštinski odbor SNS u Sečnju oštro osuđuje ovakve postupke i poziva nadležne organe da deluju brzo i efikasno u suzbijanju pretnji koje predstavljaju ozbiljnu opasnost po predsednika i njegovu porodicu.
Nema opravdanja za ovakve postupke, a ljudi koji ih čine ne zastupaju srpske interese niti žele dobrobit naroda. Zato podržavamo predsednika Vučića u njegovoj borbi za jaku, nezavisnu i stabilnu Srbiju.
Opštinski odbor SNS u Sečnju poziva sve političke aktere da se suzdrže od govora mržnje i pretnji nasiljem, i umesto toga se posvete rešavanju stvarnih problema sa kojima se suočava naša zemlja.
Na kraju, želimo da izrazimo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za prosperitet i napredak Srbije, uključujući i rešavanje pitanja Kosova i Metohije na miran i diplomatiski način. Samo zajedničkim naporima i solidarnošću možemo napredovati kao nacija.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana