Savetovalište za omladinu i porodice opštine Sečanj

0 1.258

Savetovalište za omladinu i porodice opštine Sečanj je sa radom počelo još pre tri nedelje. Održava se svake subote u Domu zdravlja Sečanj. Sastavljen je od sledećih članova: Dva člana Komisije, dr Svetlane Sovrlić i medecinske sestre Dragane Miloš Ljepoje, dr ginekolog Olgice Bajin, školskog psihologa Jasne Jahure, babice Milijane Miladinov, defektologa Ane Vlačo.
U subotu, 16. novembra 2019. godine na održanom savetovalištu zabeležen dobar odziv dece i roditelja iz Krajišnika, Jaše Tomića i Sutjeske.
Cilj Savetovališta za omladinu i porodice jeste da se što više obuhvati rad sa mladom populaciom, adolescentima, da se probudi svest kod ljudi i očuvanju zdravlja. Za cilj da se promoviše zdrav život, da se brine o zdravom životu, da se na vreme odlazi kod doktora i da sve to bude opušteno bez ikakve stidljivosti i da se prosto razbije stereotip mišljenja.
-„Iako je ovo tek početak rada savetovališta zadovoljni smo odzivom dece i roditelja a to je dovoljan pokazatelj da je savetovalište i te kako potrebno u našoj sredini i daje nam volju da istrajemo u održivosti projekta“ Izjavila je Nataša Rađenović direktorica Predškolske ustanove „Poletarac“ i koordinatorka projekta.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana