SEČANJ I ŽITIŠTE U FINALU

0 1.204

1Seccanj

Rezultati polufinala:

EPS Elektrodistribucija Zrenjanin – opština Žitište 1:5

Opština Sečanj – Vodovod i kanalizacija Zrenjanin 3:3 (penalima 3:2)

Ekipa opštine Sečanj je i u polufinalu imala neizvesnu utakmicu. Gubili od Vodovoda sa 2:0, potom preokrenuli na 3:2, da bi primili gol u poslednjem minutu. U osnovnoj penal seriji bilo je 2:2, a potom je Gojko Papić iskoristio priliku i doneo pobedu svom timu. Tako prošlogodišnji pobednik turnira Vodovod neće braniti titulu:

  • Bilo je neizvesno, to smo i očekivali, jer je Vodovod uigran i ima kvalitetne igrače. Mi ćemo se truditi da pokažemo dobru igru i u finalu, ali ono što je najbitnije je naše učestvovanje, jer je turnir memorijalan, rekao je Borislav Vučković iz ekipe Sečnja.

U drugom polufinalu ekipa Opštine Žitište je iznenadila EPS Elektrodistribuciju Zrenjanin i rezultatom 5:1 su stigli do finala. Za Žitištane je uspešno nastupio i čak se našao u nekoliko šansi za postizanja gola predsednik Skupštine opštine Zoran Kasalović, dok je jedan minut na terenu odigrao Dušan Milićev i tako bio najstariji učesnik ovogodišnjeg turnira.

  • Nismo se nadali ovako visokom rezultatu, ekipa EPS-a je jaka i kvalitetna, ali mislim da je odlučilo to što smo fizički spremniji, rekao je Milenko Milaković, koji nastupa za ekipu Žitišta.

U dosadašnjem delu turnira u Zrenjaninu je nastupilo 70 fudbalera i po mnogo čemu je uspešniji od odigranih u protekle četiri godine.

Finale između Opštine Žitište i Opštine Sečanj se igra u ponedeljak 21. marta u 10 časova u kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

2EPS EV ZR 3Zitisste 4Vodovod

5Seccanj Vodovod 2EPS Zitiste 1
EPS Zitiste 2Seccanj Vodovod 1

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana