Скоко – Жртвоваћу се за екипу!

0 1.031

Након велике победе, прве у новој сезони против одличне Војводине из Новог Mилошева Сутјешчани сутра од 17,оо часпва играју дерби кола у Лукићеву са домаћом Младости.
Milovan SkokoУ табору Сутјешчана влада велико самопоуздање, од домара, управе, па до самих играча велика доза оптимизма. Иако ослабљени неиграњем Павићевића, Скока, Дробњака сви су уверени да ћемо се непоражени вратити у Сутјеску и тако наставити да грабимо ка нашем једином циљу, а то је ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА .
Један од најбољих играча на почетку сезоне Вељко Лукић за „NMR Info“ каже:

-„Обе екипе су у сјајној форми. Они су дали Бочару пет, док смо ми исто толико дали Милошеву. Очекујем праву првенствену утакмицу, борбу до краја за сваку лопту. Jесте да нам фале Павићевић и Скоко, али ту смо Колунџић, Огњеновић и ја, који смо у стању да решимо сваку утакмицу. Ако пружимо 50 посто онога од прошле суботе, гарантујем свима у клубу, навијачима и другима да се непоражени враћамо у Сутјеску.

Новајлија у редовима Сутјешчана, играч који се на велика врата полако враћа тамо где је и почео, Милован Скоко центарфор без мане и страха за NMR INFO каже:

Обећавам да идемо да дамо 100 посто својих могућности, па шта нам бог да. Свестан сам да нисам још спреман за целих 90 минута, али чврсто стојим тренеру Гајевићу на располагању. Жртвоваћу се за екипу, па ако треба и целих 90 мин одиграти . Не обећавам гол,обећавам само борбу за сваку лопту до краја, а резултат ће доћи.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana